С. ОГОЯ; Обл. СОФИЯ
pl.todorowa@gmail.com
0884 301 949

Блог / Събития

Частно парти

Имате повод и искате да си организарате парти, което да е сред природа, да има атракции и достатъчно място за всичките Ви гости... можете да заповядате!

Ние Ви предлагаме под наем терен 12 декара с около 40 места за сядане на около 50-тина км от София.

Прекрасно място което може да наемете само за Вас и Вашия празник. Наемането на терена става с предварителна заявка, можете да разгледате вариантите в отдел цени или да се свържете с нас. Включва наем на терена и атракциите в него.

Какво по- хубаво от това всички да са щастливи, децата имат достатъчно атракции за забавление, достатъчно терен за свободна игра, на свеж планински въздух. Родителите са спокойни за децата си, има достатъчно маси и места за сядане, има различни атракции и за големи.

ВАЖНО!!! ТОЗИ ВИД УСЛУГА СЕ ПРЕДЛАГА САМО ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.

6 Коментара

 • Image placeholder

  В.Кирилова

  Юни 15, 2022

  Събрахме се компания и наехме терена за целия ден. Съчетахме удобството с планината. Искахме да имаме част от градските удобства т.е да имаме кътове за сядане, зони за забавление, да има барбекю за да можем да си направим скара, а не тепърва да изграждаме кът за огън, пейки, маси и т.н - да има по-важните неща, а не да мъкнем всичко и да се чудим зад кой храст да се шмугнем до тоалетна.

  Изкарахме си много хубаво. Скоро пак ще дойдем.

 • Image placeholder

  Л.Николов

  Юни 10, 2022

  Прибрах се от чужбина за една седмица и исках да се съберем за да се видим някъде с мойте приятели. Това обаче се оказа вече доста сложна задача.

  Доста дълго ме нямаше в България и когато се прибрах се оказа че повечето от тях вече са женени и с деца. Съответно това си имаше и свойте ангажименти. Този може в този час на деня, другия в друг - организацията беше сложна а и като включим и децата, съпругите и приятелите станахме много хора с които трябваше да се видя за краткия си престой в България.

  Първоначално мислех да се съберем в някой парк, за да имат децата къде да играят за да можем да се видим и да си кажем по няколко приказки. Но не беше заградено и пак щяха да тичат по тях. А и искахме да си вземем по нещо за пиене и хапване. После мислех за някое заведение - но е свързано с много финанси, много е шумно и децата щяха да търчат около масите абе сложно.

  Накрая потърсих терен под наем. Който трябваше да се отдава на изгодна цена, да е близо до София, да е за цял ден (защото всеки щеше да дойде по различно време), да има атракции за децата, да е заграден за да не могат да се притесняват, да е на свеж въздух, да не е лудница, да има достатъчно място за сядане, кът за барбекю и някъде където да си изстудим бирата. Много сложна задача беше!

  МНОГО СЕ РАЗДВАМ ЧЕ ВИ НАМЕРИХ! Изкарахме си страхотно успяхме да се видим със всички и всички бяха доволни!

  P.S. Дори вече порастналите деца - т.е ние имаше как и къде да се забавляваме. Играхме тенис на маса, волейбол, малко футбол, джапахме в реката като децата, пекохме се все едно бяхме на море, барбекюто беше много хубаво, дори шах играхме. Абе изобщо си изкарахме един приказен ден. А децата бяха възхитени, собствениците на терена докараха и пони и един кон и яздиха, играха на игрите, тичаха. Никой не тичаше по тях защото нямаше къде да се загубят. Беше Фантастично! БЛАГОДАРЯ ВИ!