С. ОГОЯ; Обл. СОФИЯ
pl.todorowa@gmail.com
+ 884 301 949

Блог / Събития

Очарованието на щастливите деца

Искате място подходящо за Вашите деца... да могат да тичат на воля, да се забавляват, да са сред природата...тогава може да ни посетите!

Ние Ви предлагаме едно прекрасно райско място на около 50-тина км от София.

С много атракции както за малки, така и за големи. Терена е 13 декара, напълно заграден, което позволява споойствието на родителите. Граничим с река, която идеално може да се ползва както за разхлаждане през топлото време, така и за риболов. Предвидливо сме заградили терена преди реката, за да може малчуганите да нямат достъп освен с родител до там, оставени са вратички които са с високи резета за не могат да се стигат от деца.

Какво по- хубаво от това всички да са щастливи, децата имат достатъчно атракции за забавление, достатъчно терен за свободна игра, на свеж планински въздух. Родителите са спокойни за децата си, има достатъчно маси и места за сядане, има различни атракции и за големи.

6 Коментара

 • Image placeholder

  Л.Георгиева

  Юни 20, 2019

  Много хубаво място, обособени кътове за различни възрасти на децата. Прекрасно съчетание - ухание на планински въздух и билки, прохлада от реката, прекрасни гледки, атракции за деца и възрастни и достатъчно място за игра.

 • Image placeholder

  К.Николаева

  Юни 12, 2019

  Попаднахме съвсем случайно на това вълшебно място. Излязохме на разходка с децата в планината, наши приятели ходят към тази местност на разходка. Много се зарадвахме че имаше къде да поотпочинем. Децата се заиграха. Набрахме много горски ядоди и имаше много гъбки челядинки.