С. ОГОЯ; Обл. СОФИЯ
pl.todorowa@gmail.com
0884 301 949

Блог / Събития

Къмпинг за палатки

Искате да почивате на палатка и търсите подходящото място, където да сте сред природа, да има река, да е подходящо както за големи, така и за малки... ако искате всичко това - може да заповядате при нас.

Ние Ви предлагаме едно прекрасно райско място на около 50-тина км от София. Терена е 12 декара, заграден, граничещ с река и е до главния път към селото. Освен атрактивната цена от 30 лева - цената е за наем за мястото на разпъване на Вашта палатка, до 6 местна. / (от 9:00 до 10:30 часа на другия ден). Като подарък от нас ползвате безплатно атракциите които има на терена.

За удобството на нашите клиенти разполагаме и с навес с външна кухня, оборудвана със всичко необходимо.

ВАЖНО!!! ТОЗИ ВИД УСЛУГА СЕ ПРЕДЛАГА САМО ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.

6 Коментара

 • Image placeholder

  И.христова

  Май 29, 2019

  Прекрасно място с очарователна природа и невероятни собственици! Събрахме се група от 6 човека с 4 малки деца. Децата се забавляваха безкрайно с атракциите, тичаха на воля, мъжете ловиха риба в реката, играха тенис на маса, после използвахме огнището което са направили. Беше приказно.

 • Image placeholder

  М.Николов

  Юни 2, 2019

  Нямам търпение пак да отидем - страхотно място. Помислено е почти за всичко. Собствениците са млади хора и много отзивчиви. Всяка година ходим на палатки поне за 4-5 дни с приятели, взимаме и колелата и караме по пътеките. За нещастие едното колело ни се повреди и не можахме да караме, но те ни намериха подходящо което ни дадоха да ползваме докато бяхме там. Много удобно че има и изградена кухня със всичко необходимо в нея.